Prestavimo naše stike na gmail

Stiki, ki jih imamo na SIM kartici so lahko zelo pomembna stvar. Tega se začnemo zavedati ko izgubimo telefon ali podatke. Da se nam to ne bi pripetilo jih je najbolje sinhronizirati na naš Gmail račun in imamo tako podatke rešene.

Najprej v Imeniku (Stiki) svoje stike prestavimov telefon. Ko imamo stike na telefonu upoštevamo prejšnji vodič, kjer smo uredili našo sinhrinizacijo. Le da sedaj tukaj Upoštevamo zadnji dve sliki kjer lahko stisnemo na spodnji gumb Sinhroniziraj vse ali pri izbiri željenih sinhroniziranih podatkov tapnemo Sinhr. zdajV kolikor se želimo prepričati ali so naši stiki uspešno sinhrinizirani z gmail računom na računalniku in preverimo na naslednji način:
Nato lahko na Gmailu ali telefonu stiku dodamo več informacij: telefonske številke, imail kontakte, sliko, Facebook profil, Google+ profil itd.

Ko smo uredili naše stike ponovno zaženemo sinhronizacijo, da senaši stiki iz telefona prenesejo na Gmail ali obratno. Tukaj pri predzadnji sliki izberemo Sinhroniziraj vse in počakamo, da se sinhronizacija konča in potem lahko preverimo ali so naše spremembe vidne na telefonu ali Gmail računu.


Kako nastavimo, da so naši kontakti vidni na telefonu (samo tisti, ki so na gmailu)?


Gremo v Imenik > s tipko menu na telefonu izberemo Stiki za prikaz ter izberemo naš gmail račun

Komentarji