Posodobitev aplikacij preko Google Play trgovine

Tokrat sledijo navodila, kako posodobimo aplikacije na našem telefonu preko Google Play Trgovine (Trgovina Play). Najprej moramo naš telefon povezat z Google računom, da lahko ta postopek sploh opravimo.

Ko imamo to urejeno samo sledimo spodnjim navodilom.

Korak 1: Najprej zaženemo"Play Trgovino"













Korak 2: Tapnemo na tri vodoravne črtice levo zgoraj ter odpremo "Moje aplikacije"












Korak 3.1: Sedaj se vam bo prikazal seznam vseh aplikacij, ki čakajo na posodobitev. Tukaj imate dve možnosti. Da posodobite vse naenkrat z enim klikom ali pa posodobite samo željene. V koraku 3.1 se bomo naučili posodobiti vse hkrati.

Da posodobimo vse aplikacije naenkrat tapnemo na gumb "Posodobi vse"


















Korak 3.2: V tem koraku se bomo naučili posodabljati vsako aplikacijo posebej. Tapnemo na aplikacijo, ki jo želimo posodobiti in tapnemo gumb "Posodobi"

















Korak 4: Sedaj še samo počakamo, da se naša aplikacija posodobi.
















Nekatere aplikacije potrebujejo razna dovoljenja, da lahko delujejo kot je potrebno. V kolikor vas zanima katero dovoljenje je za kaj pomembno mi sporočite v komentar in bom razložil pomen.

Komentarji

  1. Aplikacija delavska hranilnicah zahtevau1g prostora, ne morem je posodobiti ker mi zmanjka prostora, kako pridobim prostor za posodobitev aplikacije?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Večina cenejših telefonov ima zelo malo prostora za aplikacije. Načeloma boste lahko rešili tako da odstranite ostale aplikacije. Ste prepričani da aplikacija vsebuje 1GB veliko posodobitev? Tako velike posodobitve imajo kakšne večje igre in ne navadna aplikacija za spletno banko.

      Izbriši

Objavite komentar